Spaghettipaella med kyckling och svamp

Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Spaghettipaella med kyckling och svamp

Mustig spagettipaella med kyckling och svamp som har smaker av hösten. Spagettin täcks med brynt kyckling och svamp tillsammans med fräst sparris, paprika, lök och vitlök. Tillsätt vitt vin i fonden och du har en utsökt smakförstärkare.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Spaghettipaella med kyckling och svamp

Ingredienser

4 portioner
300 - 350 g kycklingfilé (bröst- eller lårfilé)
250 g blandad svamp (t ex shiitake och ostronskivling)
olivolja
salt
peppar
1 rödlök
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
2 knippen grön sparris
1 påse saffran (à 1/2 g)
300 g kort spaghetti (eller lång som bryts i småbitar)
8 dl vatten
4 msk konc kycklingfond
2 dl vitt vin

Gör så här

00:40:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • vill ge detta recept 4 hattar.Bra sätt att slippa passa pastan.Använde fullkornsspagetti brutna i små bitar.Hade ingen röd paprika tog istället gul,röd är nog bättre för ögats skull,blev väl gult,men var nog lika gott i alla fall

    Gunilla

Testa liknande recept

  • Omelettrullar
    Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svamprisotto
    Betyg 4.3 av 5.86 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad