Smörfräst matvete med spenat

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Smörfräst matvete med spenat

Här är ett gott och fräscht recept på smörfräst matvete med spenat som innehåller nyttiga fetter, bra kolhydrater, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Lätt att göra och gott att äta som det är eller tillsammans med till exempel en bit kött.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Smörfräst matvete med spenat

Ingredienser

6 portioner
500 g  matvete
500 g  färsk spenat (500 g färsk motsvarar 250 g djupfryst)
1 msk  olivolja
1   vitlöksklyfta
salt
svartpeppar ur kvarn
rivet skal av 1/2   citron och ev lite saft
lite ljusa russin blötlagda i vatten
3 msk  smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spenatcurry med kikärtor
Betyg 3.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Högrevskärna med matvetesallad och ajvar
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Räksallad med citronmarinerad fänkål
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Primörsallad med matvete och citronett
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödbetssallad med matvete och getost
Betyg 3.8 av 5.
66 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grynsallad med tomater och bönröra
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga