Saftiga revbensspjäll

Betyg 2.4 av 5.
19 personer har röstat
0
Saftiga revbensspjäll

Det här saftiga revbensspjället som du kokar med smakrik oxbuljong och vid grillningen lyxar till med en magisk glaze, kommer att bli det godaste du ätit på länge. Servera köttet med en somrig sallad och middagen är fulländad.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Saftiga revbensspjäll

Ingredienser

8 portioner
3 kg  tjocka revben (knäckta)
2   oxbuljongtärningar
2 1/2 tsk  salt
1/2 tsk  nymalen svartpeppar
glaze

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg men kontrollera innehållet i buljongtärningen och glazen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
St Louis Cut pork ribs
Betyg 4.2 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glacerat revben med fikonglaze och vattenmelonpickles
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revben med egen bbq-sås
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Supermör högrev
Betyg 3.1 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ribs med cola-glaze
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga