Pasta med salsiccia och kål
Laga en smakrik salsicciapasta med kål till middag ikväll! I detta ljuvliga recept serverar vi rigatoni tillsammans med ugnsbakad spetskål och stekt salsiccia. Även parmesan, persilja och citron sätter smak.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020
Ingredienser
4 portioner
300 g spetskål
ca 300 g fyllning från färsk salsicciakorv
1/2 schalottenlök
400 g rigatonipasta
3 dl riven parmesan (+ ev extra till servering)
2 - 3 msk färskpressad citronjuice
salt
svartpeppar
hackad persilja (till garnering)
För alla
Kontrollera noga innhållet i korven.
Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex. parmigiano reggiano.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Albin
Albin
2024-03-09Gott och trevligt och uppskattat av hela familjen!
Maria
2024-03-07Gott! Spetskålen blandas ner i rätten, så ett tips är att rosta den i lagom stora bitar.
Cecilia
2023-01-14