Påskskinka

Betyg 4.5 av 5.
18 personer har röstat
3
Påskskinka

En läcker, örtgriljerad påskskinka är ett trevligt inslag på påskbordet. Griljeringen är superenkel att göra och med en färdigkokt skinka från butiken dröjer det inte länge innan ljuvliga dofter sprider sig i köket.

Påskskinka

Ingredienser

1 skinka
ca 3 kg  färdigkokt helgskinka

Griljering

2 msk  dijonsenap
3 msk  svensk senap
1 msk  flytande honung
1   äggula
1   kruka persilja
1 msk  majsstärkelse
1 1/2 dl  ströbröd

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt smarrig griljering som fastnade bra. Provade med citronskal, det blev gott. Hade inte jättestor skinka så halverade receptet.

Karin

2021-04-03

Lite rivet citronskal tillsammans med persiljan och ströbrödet -mums.

Emelie

2021-04-02

1 1/2 dl ströbröd??? Det blev väääldigt mycket över.

Liselotte

2021-04-01

Testa liknande recept

Julknäcke med griljerad julskinka
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Griljerad julskinka
Betyg 4.6 av 5.
147 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Griljerad julkalkon
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtgriljerad skinka
Betyg 2.7 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dragongriljerad skinka
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga