Päronbubbel med ingefära och rom

Betyg 3.2 av 5.229 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Päronbubbel med ingefära och rom

Mousserande vin är en perfekt bas att blanda drinkar på. Här i en fräsch aperitif med smak av ljus rom, ingefära och päron. Givetvis går det lika bra att göra päronbubblet med alkoholfritt mousserande vitt vin, och ljus rom-essens på flaska.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Päronbubbel med ingefära och rom

Ingredienser

10 portioner
1 msk riven ingefära
1 dl ljus rom
3 dl konc saft (med päronsmak)
2 flaskor mousserande torrt vitt vin (1 1/2 liter)

Gör så här

En dag före festen
Vid servering

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Grymt god nyårsdrink!!! 👍

Johan

2018-12-31

Näringsvärde per portion

Energi625 KJ / 149 kCal
Fett0.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater7 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Old Cuban
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingoncaipirinha
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nyårsbubbel med blodapelsin
Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Plommon-bellini
Betyg 2.7 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mimosa
Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Planter's punch
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad