Pannacotta med vaniljsmak
En mumsig pannacotta med vaniljsmak, som med fördel dekoreras med kiwi eller kanske passionsfrukt före servering. Blanda ingredienserna och låt dem snabbt koka ihop före du häller upp i glas och ställer i kyl några timmar. Servera och njut!
Ingredienser
1 portion
1/2 dl gelésocker multi
1 dl havredryck vanilj
1 dl ekologisk matlagningsbas (mjölkfri grädde)
1 krm vaniljsocker
Till servering
bär eller frukt, t ex kiwi, ananas eller passionsfrukt
För alla
Rätten är fri från mjölkprotein, laktos och ägg men innehåller havre.
Gör så här
Tips
Häll upp pannacottan i små portionsformar. Låt svalna ett par timmar i kylen. Stjälp upp desserten på tallrik och garnera med frukt och bär.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Är det dl för gelesocker multi?
Anne-marie
2018-08-17Hej Anne-Marie! Det stämmer bra det och vi har nu uppdaterat receptet. Tack för hjälpen! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-08-17