Pannacotta med passionsfrukts-topp

Klassisk italiensk dessert. Mäktig vaniljpannacotta med ett härligt täcke av fruktig passionsfruktsjuice. Ett både gott och trevligt sätt att avsluta en middagsbjudning.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Gör så här
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per bägare.
Energi1190 KJ / 285 kCal
Fett25 g
Salt0.04 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g
Kommentarer
9 stEnkel, var generös m toppingen
Elisabeth
Evelina måste ha läst helt fel i receptet för till 1 liter funkar 5 gelatinblad alldeles utmärkt. Det blir jättegott! Jag tog färska passionfrukter och granatäpplekärnor som topping hur fräscht som helst! Och det blir jättevacker förg av granatäpple. Mums!
Ingmarie
Evelina måste ha läst helt fel i receptet för till 1 liter funkar 5 gelatinblad alldeles utmärkt. Det blir jättegott! Jag tog färska passionfrukter och granatäpplekärnor som topping hur fräscht som helst! Och det blir jättevacker förg av granatäpple. Mums!
Ingmarie