Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål

Ett festligt och roligt recept på kalkon med ciderkokt potatis och savoykål. Kalkon passar utmärkt att servera till exempelvis nyår! Gott, exklusivt och snyggt på tallriken!

Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål

Ingredienser

4 portioner
1 kg  sousvide kokt kalkonfilé
1 dl  hackade örter t.ex. persilja och basilika
1 dl  ströbröd
1/2 dl  olivolja
2 krm  salt
1 krm  nymald svartpeppar
1 kg  sparrispotatis
250 g  savoykål
6 dl  cider
1/2   grönsaksbuljongtärning
2   äpplen
salt
peppar

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Läs noga ingrediensförteckningen på grönsaksbuljongen.

Gör så här

Tips

Blanda riven pepparrot i crème fraiche - gott till äpple.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kalkonmedaljonger med tomatcouscous
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonfilé med fänkålsgratäng
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kalkon med spenat och blåmögeldressing
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddstekt kalkon med rödlök och aprikoser
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grekisk kalkon med feta- och vitlöksbakad potatis
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalkonfilé med serranoskinka
Betyg 2.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga