Klassisk wienernougat

Hemmagjord wienernougat med rostade mandelflagor och mörk choklad. Precis som i chokladasken fast ännu godare! Smält bara nougat och choklad, blanda med mandel och häll upp i en form. Gör egen wienernougat som julgodis, påskgodis, eller bara som en godbit till kaffet!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lever med en som tycker WN är det bästa, näst efter skivat bröd. Har provat både mörk och ljus choklad- favoriten är ljus choklad. Bäst är att inte behöva bekymra mig om hållbarhet. Den håller tills den är slut 😉
Gro
2024-12-23Det blev supergod wienernougat
Tuula
2023-12-13Exakt vilken nougatprodukt ska man använda?
Annelie
2023-12-07Hej Annelie! Det är vanlig baknougat vi använt. Du hittar den bland bakprodukterna. Hälsningar Lisa
ICA-köket
2023-12-08