Mellisplättar med banan och cottage cheese

Otroligt mumsiga och mättande mellisplättar med smak av banan och vanilj. Perfekt att ha på lut före eller efter träning, eller varför inte på brunchen? Kokosmjölet kan man skippa om man vill, men det ger en lite, lite godare smak.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1235 KJ / 295 kCal
Fett17 g
Salt0.9 g
Kolhydrater13 g
Protein21 g
Kommentarer
8 stGoda och fint att slippa vitt socker och vitt mjöl.
Anette
Goda och fint att
Anette
Katarina: Var står det margarin?? Ändrat i rec. el? Dessutom använder man såklart vad man vill att steka i! (Margarin med oljor varken farligt el onyttigt f ö, mättat fett som smör & Bregott mkt sämre, och DYRARE.)
Sandra
Goda 😊👍🏼
Hanna
Bra jag använde plättgjärn lättare att vända dom
Susanne
Testade dessa i morse för första gången. De var goda! Efter några misslyckade försök att vända, fick jag öva mitt tålamod och vänta längre tills jag vände så gick det bra.
Felicia
Supergoda!!! Men... hur vänder man dem utan att det blir banan-ägg-röra? Mina blev väldigt fula, men vääääldigt goda :D
Susanne
Hej Susanne! Tricket är nog att våga vänta tillräckligt länge innan man vänder dem. Hoppas du vågar testa igen och njuta av den goda smaken. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Avskyr margarin, farligt! Rabatt på smör istället!
Katarina