Löjrom på knäcke
Löjrom på knäcke kan inte bli mer perfekt när du har bråttom eller letar efter en superenkel förrätt som smakar bedårande! Bryt knäckebröd i bitar, klicka på crème fraiche och löjrom. Toppa med citronjuice och kryddor.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Ingredienser
10 st
knäckebröd
1 tsk crème fraiche per bit
en klick löjrom per bit (beräkna ca 100 g för 10 st)
citronjuice
nymalen svartpeppar
dill och hackad gräslök
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 10 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Tråkigt recept. Synd på löjrommen att inte få lite mer omtanke.
Kristina
2022-02-04