Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
1
Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja

Snabblagat och matigt recept på kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja. Du gör det av bland annat blomkålshuvuden, fullkornsbröd, ägg och persilja. Servera den nyttiga och smakrika rätten med kokt potatis.

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja

Ingredienser

4 portioner
2   små blomkålshuvuden
1/2 - 4/5 dl  vatten
1 tsk  salt
2   paket salt rulle (à 80 g)
2   skivor fullkornsbröd
3   kokta ägg
1   knippe bladpersilja
2 msk  smör

Till servering

kokt potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Hur tillagas saltrullen?

Ing-mari

2016-04-04

Testa liknande recept

Blomkål polonaise
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chilispätta med lime och cashewnötter
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad kalkon med chermoula
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad med rostad blomkål, apelsin och pumpakärnor
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarprimörsallad i teriyaki
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesammarinerade grönsaker
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga