Klassisk tunnbrödsrulle med varmkorv

Denna tunnbrödsrulle med varmkorv är en riktig klassiker. Medan potatismoset tillagas så värms varmkorven upp i vatten med lök och lagerblad. Lägg sedan mos och korv i fullkornstunnbrödet tillsammans med lite bostongurka. Snabblagat och väldigt gott!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2266 KJ / 542 kCal
Fett16 g
Kommentarer
7 stMed det tunnbröd ica säljer dvs de små fyrkantiga blir det bara dåligt. Varför inte sälja äkta korvtunnbröd.
Jesper
När ska Ica börja sälja riktiga korvtunnbröd? Alltså de stora halvmåneformade.
Sami
Äntligen nån som fattat det här med recept! TACK Terese🙏🏼 JAG tycker inte om muskot, så då använder inte jag det. JAG tycker inte om grädde i potatismoset, så då använder inte jag det. JAG tycker inte om pulvermos, så då använder inte jag det. JAG tycker inte om köpt bostongurka, så då använder inte jag det. Räksallad? JAA, mycket! Rostad eller stekt lök? JAA, massor! Västerviks senap? JAA, mycket! Ketchup? Mm, lite. Ett recept är ju, precis som Terese skriver, bara en fingervisning. Det finns ingen lag på att man måste följa ett recept till punkt och pricka. Då skulle det ju inte finnas en oändlighet av recept, som det gör nu. Ta ett recept, gör om det och kalla det ditt egna. Våga vara lite crazy!👩🏼🍳
Carina
Det står pulver ELLER hemmagjort potatismos det är en indikation på att man får välja. Vissa tycker inte om pulvermos och gör då eget och andra tycker i te om hemmagjort och tar pulvermos. Man får välja själv. Fiffigt va? :-) Som med alla recept så kan man välja vilka tillbehör man vill och räksallad är ett utmärkt val. Man behöver inte följa ett recept slaviskt, man kan låta sin egen fantasi flöda. PS muskotnöt kan man ha i pulvermos oxå. :-)
Therese
Förlåt men... Räksalladen då?
Rasmus
Säger som andra varför pulver mos när man kan göra riktig mos med grädde och smör och muskotnöt
Anderzz
Varför ha pulvermos? Gör man egen så blir det mjökproteinfritt istället.