Kaprissås

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Kaprissås

Denna kaprissås på matyoghurt, dijonsenap, grovhackad kapris och citron är en pikant följeslagare till panerad fisk eller stekt kyckling.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kaprissås

Ingredienser

4 portioner
2 dl  matyoghurt (10 %)
2 msk  dijonsenap
3 msk  grovhackad kapris
1 tsk  färskpressad citronjuice
1/2 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt eller gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ t ex Alpro soya yofu naturell, Sour Supreme eller Yosa Havre fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Pannbiffar med rödbeta
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fish’n chips
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskbiffar med senapsyoghurt
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt korv med timjanpotatis och senapskräm
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxnuggets med gurk- och äppelyoghurt
Betyg 3.8 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga