Gratinerad halloumipasta

Ett snabblagat och charmerande recept på gratinerad halloumipasta. Du gör den härliga rätten av pasta, rödlök, zucchini, halloumiost, tomat, vitlök och mozzarella. Rätten är lakto- ovo vegetarisk och otroligt god!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Ingredienser
4 portioner
250 g pasta (t ex penne)
1 liten rödlök
1 liten zucchini (à 250 g)
1 halloumi (à 250 g)
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 vitlöksklyftor
1 burk tomatsås (pastasåstyp, à 400 g)
1 påse färsk spenat (à 70 g)
1 påse riven mozzarella (à 150 g)
olivolja
salt
peppar
Gör så här
00:05:00
00:03:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
21 stÄlskar denna halloumipasta och har gjort den många gånger. Funkar också perfekt som matlåda!
Julia
Det blev mycket gå gott! Och roligt att laga, lättsamt i ugnen. Men - för att det tar lång tid med föeberedelserna!
Irene
Gott och enkelt! Jag blandade i ca 1 dl creme fraiche också, blev mycket bra!
Jenni