Fiskgryta med kokos, lime och torskfilé

Betyg 4 av 5.
32 personer har röstat
2
Fiskgryta med kokos, lime och torskfilé

En läcker och mättande fiskgryta som lagas med matiga torskfiléer, broccoli, purjolök och rotselleri. Basen består av krämig kokosmjölk. En supergod och lättlagad vardagsrätt. Servera gärna med ett gott surdegsbröd som man kan fiska upp den goda såsen med.

Fiskgryta med kokos, lime och torskfilé

Ingredienser

4 portioner
ca 400 g  frysta, tinade torskfiléer
2   lime
salt
peppar
1/2   purjolök
ca 150 g  rotselleri
250 g  frysta, tinade broccolibuketter
2   vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
1   burk kokosmjölk
2 1/2 dl  vatten

Till servering

dill
surdegsbröd

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Findus.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
32 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt fräsch och god gryta. Rotsellerin behövde kokas 5 min extra, men blev jättegod. Vi hade jasminris till istället för bröd.

Helen

2020-12-15

Rotsellerin behövde ett par minuter längre än fisken. God gryta!

Ida

2020-07-01

Testa liknande recept

Torskrygg på spett med broccoli, avokado, och apelsin
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskburgare med kålsallad och vitlökscrème
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med svamp och grönkål
Betyg 4.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Minipajer med spenat och kumminost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad lax med sparris - middag på en plåt
Betyg 4.5 av 5.
45 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad kolja på en bädd av tomat
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga