Färsk pasta med blodapelsin

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färsk pasta med blodapelsin

Det här är en superenkel och lyxig bjudpasta med spännande smak av blodapelsin, konjak timjan och valnötter bland annat. Här kommer blodapelsinen till användning i matlagning vilket är en lite ovanlig och spännande smaksättare som gör pastan överrumplande god.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Färsk pasta med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk pasta (t ex med spenat och ricotta)
1 blodapelsin
50 g smör
2 msk konjak
2 msk hackad färsk timjan
1 dl grovhackade valnötter
1 krm salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Nyårsfilé med ost- och nötfyllning
    Betyg 3.1 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortellini med ädelostsås
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spaghetti med ruccola och nötter
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Basilikasill
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad