Chokladfondue

Underbar och lättlagad efterrätt som alla dina gäster kommer att uppskatta. Chokladfondue med smak av smaskig mjölkchoklad, vispgrädde och konjak. I den delikata fonduen doppas små bitar av bland annat jordgubbar, vindruvor och ananas.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2000

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på chokladsåsen exkl serveringsförslag.
Energi1606 KJ / 384 kCal
Fett28 g
Salt0.1 g
Kolhydrater27 g
Protein5 g
Kommentarer
6 stGjorde lite för mycket och ställde in i kylen över natten. Blev världens godaste typ fudge dagen efter!
Rebecka
helt underbart god! barnen älskar denna efterrätt, gör den utan konjak när det är barn med.
Ann-catrin
Använd toblerone det ger fylligare smak
Jessica
Skulle vara roligt om ni skrev lite vinförslag till era recept.Per!
Per
Passar utmärkt efter en god middag. Drick gärna en Madeira eller ett svenskt körsbärsvin till.
Per
Tänk på att äta denna dessert en bra stund efter avslutad huvudrätt. Den är ganska mäktig.
Cristin