ICAs kort & bank

ICAs kort

Välkommen till ICAs inspirerande värld av rabatter, erbjudanden och förmåner med mera. ICA erbjuder också en hel bank med smarta banktjänster via telefon, mobil och Internet. Det finns ett ICA-kort för alla. Är du dessutom stamkund får du även tidningen Buffé, helt gratis i brevlådan.

Butikserbjudanden

Butikserbjudanden

Här hittar du veckans extrapriser på ICA. Och alla Kortpriser för dig som handlar med ICAs Kort. Är du inloggad ser du även dina personliga rabatter och butiksunika erbjudanden från de butiker där du handlar oftast.

icabanken-dator

ICA Banken

Om du har ett av våra bankkort så har du tillgång till en hel bank. Hos oss kan du till exempel låna pengar, spara och försäkra ditt hem och din bil. Du kan förstås också betala dina räkningar och göra andra bankärenden.

Tidningen Buffé

ICAs kundtidning Buffé

ICAs tidning Buffé bjuder på populär matinspiration varje månad. Ta del av reportage, recept, tävlingar och mycket annat. Låt dig inspireras, samla vännerna och laga mat tillsammans!

student-erbjudande-butik

ICA Student

Med ICA Student får du alltid lite bättre erbjudanden på mat, banktjänster och försäkring. Och nöjen som bio och träning. Och tips på god och billig studentmat. Ja, en hel del som gör din studentvardag lite bättre helt enkelt!