Vegansk currysill av aubergine

Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
0
Vegansk currysill av aubergine

Currysill har blivit ett vanligt inslag på sillbordet. Den här veganska currysillen är supersmaskig och går snabbt att röra ihop. Vegansk crème fraiche och äggfri majonnäs gör den extra krämig. Servera currysillen på buffén eller på en kavring som en liten förrätt när gästerna kommer.

Vegansk currysill av aubergine

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl  syltlök
1 msk  lag från löken
1/2 dl  vegansk crème fraiche
1 1/2 dl  ägg-, laktos- och mjölkproteinfri majonnäs
1/2 msk  curry
salt och peppar
1   sats inlagd vegansk sill (se länk under steg 2)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1483 KJ / 355 kCal
Fett15 g
Salt0.7 g
Kolhydrater53 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Vegansk senapssill av aubergine
Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegansk skärgårdssill av aubergine
Betyg 4.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Inlagd sill med äpple och senapssås
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörrebröd med sill, fänkål och mandarin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dijonsill med örter
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga