Välkommen till vår butik

önskar Patrik
med personal.

Öppettider

Alla dagar
7-23

Post/Förbutik

Alla dagar 7-20

Kontakt

ICA Supermarket Sabbatsberg
Dalagatan 9 N
113 61 STOCKHOLM

Service i butiken

  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

ICA-B2B-700x283-utanknapp

Handla allt ni behöver – på några minuter

För företag är tid pengar. Handla i vår onlinebutik så kan ni fokusera på andra saker medan vi packar och levererar varorna. Enkelt, tryggt och bekvämt!

Veckans erbjudanden

Buffé

Vårt cateringsortiment

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, kallskänkor och konditorer arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din cateringbeställning, så kan du fokusera på annat än matlagning!

Se vårt cateringsortiment

Hemkörning

Du kommer hit och handlar, vi kör hem maten!

När du handlat klart och ska betala säger du till att du vill ha maten hemkörd. Pris: 80kr med Ica-kort och 100kr för övriga. Handla vardagar innan 15.00 och vi kör ut efter 16.00 (Vasastan)

Hemkörning!
krav

KRAV

Vi är en KRAV-certifierad butik.

Ansök om ICA-kort på webben

Nu kan du samla bonus utan att ha ditt kort med dig. Det gör det enklare att ta del av kortpriser, resor, upplevelser och smarta tjänster. Kort sagt, få mer ut av allt! Ansök direkt på webben idag.

Ansök nu

Halvfullt räcker inte!

Vi på ICA har bestämt oss för att göra en insats för Sveriges mjölkbönder. Så för varje svensk enlitersmjölk du köper hos oss, går en extra krona oavkortat till bönderna. Tillsammans fyller vi glaset!

Läs mer om initiativet