Välkommen till vår butik

önskar Patrik
med personal.

Öppettider

Alla dagar
7-23

Post/Förbutik

Alla dagar 7-20

Kontakt

ICA Supermarket Sabbatsberg
Dalagatan 9 N
113 61 STOCKHOLM

Service i butiken

  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

ICA-B2B-700x283-utanknapp

Handla allt ni behöver – på några minuter

För företag är tid pengar. Handla i vår onlinebutik så kan ni fokusera på andra saker medan vi packar och levererar varorna. Enkelt, tryggt och bekvämt!

Veckans erbjudanden

Buffé

Vårt cateringsortiment

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, kallskänkor och konditorer arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din cateringbeställning, så kan du fokusera på annat än matlagning!

Se vårt cateringsortiment

Hemkörning

Du kommer hit och handlar, vi kör hem maten!

När du handlat klart och ska betala säger du till att du vill ha maten hemkörd. Pris: 80kr med Ica-kort och 100kr för övriga. Handla vardagar innan 15.00 och vi kör ut efter 16.00 (Vasastan)

Hemkörning!
krav

KRAV

Vi är en KRAV-certifierad butik.

bhs-childhood-50puff

Mer deg till ungarna - stöd Childhood

Framtiden blir så bra som våra barn mår. Därför stödjer ICA sedan tio år tillbaka World Childhood Foundation; organisationen som arbetar för barns rättigheter, både här i Sverige och i andra delar av världen.

Så här kan du bidra

Goda vanor före jul

För att hålla oss friska bör vi röra på oss minst 30 minuter om dagen. Det är lätt att lägga ribban högt och tänka gym och konditionsklasser, men chansen att träningen verkligen blir av är större om den är nära din vardag.

Kom igång med vardagsmotionen