Ju mer du rör dig, desto högre rabatt

Nu är det inte bara hälsosamt att röra på sig. Det lönar sig också. Ladda ner appen ICA hälsorabatt så får du mer rabatt ju mer du rör på dig. Är du flitig kan du få 25 procents rabatt på fem utvalda varor. När du använt rabattsatsen är det bara att börja samla till en ny, och du kan göra det om och om igen!

Ladda ner ICA hälsorabatt här:

Vi svenskar sitter mest i norra Europa. Men vi är också de som sportar mest. Visst är det bra att gå på gymmet, men den dagliga dosen vardagsmotion är viktigare än man kan tro. Och det vill vi på ICA uppmuntra till. Med appen ICA hälsorabatt på fickan får du mer rabatt ju mer du rör på dig, oavsett om du går eller springer. Rabatten gäller på utvalda hälsosamma varor.

Samla rabatt för varje kilometer

För varje kilometer du går eller springer, får du 0,5 procents rabatt. Som mest kan du få 25 procents rabatt som omfattar max fem varor. Så fort du laddat ner rabatten på ditt ICA-kort och den dragits i kassan, kan du börja samla till en ny rabatt och du kan göra det om och om igen. Alla kan vara med, det enda som behövs är ett ICA-kort och en Android eller IOS telefon.

Bli friskare på köpet

Så skynda dig att ladda ner appen ICA hälsorabatt! Förmodligen går du redan fler steg per dag än du tror. Nu kan du tjäna pengar på dem och samtidigt bli ännu friskare på köpet.