Snittar med Västerbottensost och löjrom

Detta recept på snittar med smördeg, Västerbottensost och löjrom är utmärkt att servera som plockmat till fest. Du gör snittarna av bland annat smördeg, ägg, crème fraiche, Västerbottensost, rödlök, gräddfil och löjrom. Lyxigt och utsökt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2022

Gör så här
00:10:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2123 KJ / 507 kCal
Fett39 g
Salt2.2 g
Kolhydrater19 g
Protein19 g
Kommentarer
7 stGött
Lena
Går det att förbereda själva smördegen , grädda osv och sedan frysa ned? Så kan jag ta fram och dekorera på dagen vi ska servera?
Olivia
Hej Olivia! Ursäkta sent svar. Vi rekommenderar att göra allt samma dag som du ska servera snittarna för bästa resultat. Hälsningar Elina
ICA-köket
Populär lätt och god förrätt! Lägger till lite räkor eller någon kräftstjärt.
Jonna
Alltid när ”barnen” kommer hem, även barnbarnen älskar det!
Ann
Gott och festligt.
Jenny
Folk ville ha receptet förra året, och i år bad de om en repris. Mums! Lätt att förbereda, också; extra plus.
Monika
Själva smördegspajen var god, men med västerbottenost i blev den lite för stark för löjrom, de var godare att äta var för sig. Så jag tycker nog att klassikern löjrom på toast och västerbottenostpaj var för sig egentligen är bättre.
Ingrid