Tunnbrödssnittar med lax

Om du gifter ihop tunnbröd med lax vad får du då? Jo, då får du det perfekta tillbehöret till mingelfesten eller som plockmat innan middagen. Cream cheese, dijonsenap, färsk pepparrot, gräslök och lax är fyllningen i dessa snittar som kommer bli din nya favorit, det kan vi lova!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi229 KJ / 55 kCal
Fett3 g
Salt0.6 g
Kolhydrater3 g
Protein3 g
Kommentarer
Lätt att göra och mycket gott! Följde receptet till punkt och pricka!
Annika
2025-07-01Går det göra dessa dagen innan ?
Katarina
2025-06-07Hej Katarina! Färskosten kan du blanda ihop dagen innan men fyll dem samma dag som de ska ätas så att inte brödet blir för blött. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-06-09Någon som provat göra dem många timmar i förväg? Blir de alldeles slabbiga då?
Ingela
2025-05-20Hej Ingela! Det går superbra att förbereda flera timmar i förväg. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-05-22