Tunnbröd i stekpanna

Betyg 3 av 5.
194 personer har röstat
10
Tunnbröd i stekpanna

Baka egna tunnbröd enkelt och snabbt i stekpanna, ett smarrigt tillbehör till middagen. Med vetemjöl och havredryck i smeten gräddar du tunnbröden i pannan på endast fyra minuter och kan sedan servera dem med valfritt pålägg.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Tunnbröd i stekpanna

Ingredienser

12 bitar
5 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
2 - 2 1/2 dl  havredryck
ev 1 msk  olja

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per tunnbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
194 personer har röstat

Kommentarer

Jag tyckte att det såg änkelt Ut att göra tunbröd i stekpanna. Lycka till

Anna

2021-03-31

Kan man göra detta recept fast med mjölk istället för havredryck?

Emma

2020-11-17

Hej Emma! Ja, det går bra att göra med mjölk istället för havredryck. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-11-18

Jag brukar använda de här receptet som. Grund för snabba pizzor. Steker bröden, på med favorit topping och in i ugnen. Blir tunna krispiga pizzor!

Felicia

2019-11-23

Näringsvärde per portion

Energi426 KJ / 102 kCal
Fett1 g
Salt0.6 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Tortillabröd
Betyg 2.6 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Majstortillas i stekpanna
Betyg 3.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillas
Betyg 3 av 5.
548 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vetetortillas
Betyg 2.4 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfria tortillas
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hembakta vetetortillas
Betyg 3.5 av 5.
263 personer har röstat
Över 60 min att tillaga