Tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto
En snabb, enkel och god lunch är tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto. Servera gärna pastarätten med en bit grovt bröd och en fräsch grönsallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2011
Ingredienser
4 portioner
4 port tagliatelle
500 g frysta broccolibuketter
600 g chorizo
1 burk röd pesto (à ca 185 g)
För alla
Läs nog ingrediensförteckningen på korven, peston och brödet. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och servera med glutenfritt bröd.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2913 KJ / 696 kCal
Kommentarer
För starkt
Ann-britt
2023-11-01Superbra vardagsmat!
Frida
2021-05-18Enkelt men supergott!
Jenny
2021-02-06