Macaron med hasselnötskräm
De här mandelbiskvierna är som macarons fyllda med kladdig hasselnötskräm. De rivna apelsinskalen blir pricken över i:et. Gott till kaffet eller som efterrätt.
Ingredienser
15 dubbla kakor
150 g mandelmassa
1/2 dl socker
1 äggvita
röd, grön eller gul hushållsfärg
Fyllning
1 1/2 dl hasselnötskräm
rivet skal av 1 apelsin
För alla
Biskvierna är fria från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör så här
Näringsberäkningen är beräknad per macaron.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi463 KJ / 111 kCal
Fett5.2 g
Kolhydrater13.7 g
Protein1.8 g
Kommentar
Dom där macaronsen har den som bakat misslyckats med. dom ska inte alls se ut sådär.
Malin
2015-03-07