Karamellig brysselkål

Betyg 4.3 av 5.80 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Karamellig brysselkål

Denna brysselkål blir ett givet tillbehör till julbordet! Gör stekt brysselkål med smör och koka i en socker- och vinägerblandning som gör den härligt karamelliserad. Smaka av med salt och peppar och servera!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Karamellig brysselkål

Ingredienser

6 portioner
500 g brysselkål
1 1/2 msk rörsocker
1/2 msk vitvinsvinäger
3/4 dl vatten
2 msk smör
salt
svartpeppar

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

11 st
  • Så trevlig smakkombination!

    Cecilia

  • Så gott! Men stekte i smör betydligt längre.

    Birgit

  • Så jäkla gott!! Lika gott varmt som kallt. Jag tog 2 msk rörsocker för extra sötma.

    Carolina

Testa liknande recept

  • Karamelliserad brysselkål
    Betyg 3.3 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad