Kål- och köttfärsgryta

En utmärkt gryta vars smakkombination är en ren fullträff! Du kokar ihop köttfärsen med kål och lök och smaksätter med soja, råsocker och vinäger. Tillsammans med nykokt potatis och rårörda lingon blir grytan en toppenrätt!

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
25 stPröva med kryddpeppar 👍👍
Lars
Hade kanske varit bra om det stod i receptet vilken typ av soya.
Ingvar
Inte lätt när man har hjärndimma , höll på o glömma vitkålen som jag redan hade strimmlat ,så den kom i sist men lika bra slutresultat...
Therése
Halverade mängden grönsaker.
Daniel
Gott men lite för sött, skall minska ner sockret nästa gång
Kristina
Behövs mer soya och vinäger för att få smak
Maria
Hej! Sojan, ska det vara japansk eller kinesisk? Det är ju en avsevärd skillnad. Hälsningar Kersti
Kersti
Lättlagat, och gott. Använde savoykål som jag tycker har en god smak
Ewa
Jättegott. Jag testade även att göra om receptet lite. Tog betydligt mer vitkål (nu på sommaren när den är grön och späd) och tillsatte även lite röda linser. Valde bort potatis o lingon till förmån för nudlar. Ris skulle också passa bra. Supergott, funkar att bjuda på !!
Siv
Supergött. Lagat denna rätt flera gånger
Ann-charlotte