Halloweenkakor

Betyg 3.6 av 5.
58 personer har röstat
5
Halloweenkakor

Halloweenkakor är goda och uppskattade kakor till spökfesten eller andra högtider när man vill ha personliga kakor. Kakorna utformas efter tycke och smak och dekoreras därefter med den ljusa eller mörka kristyren.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998

Halloweenkakor

Ingredienser

undefined

Deg

4 dl  vetemjöl
1 dl  socker
1 tsk  vaniljsocker
200 g  smör

Kristyr

2 dl  florsocker
1/2   äggvita
några droppar citronsaft
hushållsfärg

Mörk kristyr

1/2   äggvita
1 dl  florsocker
1 dl  kakao
1 - 1 1/2 tsk  vatten

Dekorering

korinter blir fina ögon på fladdermusen

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
58 personer har röstat

Kommentarer

Gott!

Mireille

2022-10-26

Fattar inte hur den mörka ska kunna bli kristyr! Bara torrt torrt torrt

Helene

2021-10-22

Jag undrar hur länge kakorna går att förvara i rumstemperatur och om de går att frysa.

Hanna

2020-10-13

Hej Hanna! Kristyren på kakorna håller sig bra i minst 1 vecka i rumstemp eller så kan du frysa in kakorna utan dekoration och spritsa dem inför servering. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-10-16

Testa liknande recept

Spöket Labankakor till Halloween
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grapefruktkaka med hasselnötsmaräng
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Påskschack-kaka
Betyg 2.9 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Läskiga amerikanska pannkakor
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokoskaka med vaniljglass och passionsfrukt
Betyg 4.4 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kakmonster
Betyg 4.1 av 5.
79 personer har röstat
Under 60 min att tillaga