Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese

Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese är en fiskrätt som tillagas i ugnen under ett smakrikt täcke av cottage cheese, spenat och lök. De milda hokifiléerna får en rund smak av spenaten och med några skivade tomater på toppen blir rätten även färgstark.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2011

Gratinerad hoki med spenat och cottage cheese

Ingredienser

4 portioner
250 g fryst bladspenat
800 g hokifilé
4 port ris eller annat gryn
1 gul lök
2 msk smör eller margarin
250 g cottage cheese
salt
peppar
3 tomater

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Smaklös och riktigt tråkig rätt i mitt tycke.

    Anton

  • Jag tycker inte att detta var bra. Fisken badade i sin egen juice och tiden i ugnen räckte inte till. Dessutom kändes Hokin otroligt seg och träig!

    Per-olov

  • Jättegott! Och faktiskt väldigt enkelt också! Skulle kanske dock vara ännu bättre med någon mer krydda, jag öste på med ordentligt med salt och peppar och även lite pressad citron.

    Josefine

Näringsvärde per portion

Energi2642 KJ / 629 kCal
Fett11.1 g
Kolhydrater76.5 g
Protein50.1 g

Testa liknande recept

  • Elisabeths cottage cheeseröra
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Köttbullswraps
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Jills cottage cheese à la Malta
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Plättar med cottage cheese
    Betyg 3.7 av 5.124 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad