Gnocchi med bacon- och pinjeströssel

Betyg 4.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Gnocchi med bacon- och pinjeströssel

Gnocchi med bacon- och pinjeströssel är en trevlig och uppskattad pastarätt. Vitlök, champinjoner och parmesanost är fantastiskt tillsammans med sältan från bacon.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Gnocchi med bacon- och pinjeströssel

Ingredienser

4 portioner
2 förpackningar färsk gnocchi (à 500 g)
2 vitlöksklyftor
250 g champinjoner
1 paket tärnat bacon (à 140 g)
25 g pinjenötskärnor
2 påsar babyspenat (à 80 g)
färskriven parmesan
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Godare att steka gnocchin knaprig i smör och olja efter de kokat

    Kamilla

  • Så gott, använder dock dubbelt med bacon, en liten gul lök och en skvätt grädde som höjer smakerna enormt!!

    Ida

  • Gott men vi tyckte att det blev lite klistrigt så nästa gång blir det lite sås.

    Helena

Näringsvärde per portion

Energi1720 KJ / 410 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

  • Pastagnocchi med bacon och salvia
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt gnocchi med bacon och kryddpeppar
    Betyg 4.3 av 5.189 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ramslökspesto
    Betyg 3.3 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostas med krämig gnocchi
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Getostkräm med äppelgranité
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad