Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ägg är en given komponent när det vankas midsommarbuffé, julbord eller påsklunch. Piffa ägghalvorna med en smakrik gräslöksmajonnäs och rom. Sesamfrön och klippt krasse på toppen bidrar med både smak och extra finess.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom

Ingredienser

8-10 portioner
5 ägg
1 dl majonnäs
2 msk hackad gräslök
80 g löjrom eller stenbitsrom
1 msk rostade vita sesamfrön
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi648 KJ / 155 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater1 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Crostini med smetana, rödlök, lime och rom
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krustad med mandelpotatis och Västerbotten
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Romsås med röd stenbitsrom
Betyg 3.9 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Smörgåstårta med ansjovis och räkor
Betyg 2.9 av 5.240 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smördegskex med dillfärskost och stenbitsrom
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad