Chokladbollar

Dessa chokladbollar får en god smak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Gör så här
00:01:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck utan pärlsocker eller kokos.
Energi333 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
Fler som skriver att de vart svårt o forma smeten efter att ha varit i kylen? Följde receptet nog o de gick hur bra som helst att rulla dom, klart dom blir varma o ”smälter” när man rullar dom i händerna, man får rulla snabbt;)
Rebekka
2025-07-21Bra chockladbollar
Andreas
2025-07-20Smeten stelnade i kylen som det stod. Men efter 2 minuter i rumstemperatur så "smälte" smeten igen och blev oerhört kladdig och svår att hantera. Dessutom blev det endast 11 stycken och då var de inte ens stora. Nej, kommer inte ställa fram dem till mina gäster.
Josefine
2025-07-14