Chokladbollar

Dessa chokladbollar får en god smak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Gör så här
00:01:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck vid 20 st utan pärlsocker eller kokos.
Energi333 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g
Kommentarer
Prima recept! 👌 Personliga förändringar: Rumstempererat smör istället. Blanda ihop alla torra ingredienser innan smör och kaffe tillsätts. Kyl ner först efter bollarna är rullade.
Simon
2025-09-06Man smälter inte smöret !!
Yeliz
2025-08-30Till dig som klaga på receptet?? Hoppas du var med på hemkunskapen under din skoltid😉...toppen recept 👍 MEN när du gjort grunden med alla ingridienser och rört/vispa om det,OBS lägg det inte i kylen,forma alla bollar och rulla runt i pärlsoker/kokos SEN in i kylen...... blir klockrent..👍kan vara liten miss av ICA och skriva att in i kylen efter blandat ingridienser...ca 40min....😉🤔nix gör inte det,rulla sen in i kylen. Men mina blev bra tackvare min hemkunskaps lärare 💙💙
Timo
2025-08-24