Chili con Carne

Traditionell het chili con carne som är utmärkt för storkoket och som matlåda. Den kryddstarka, stingiga köttfärsröran gör sig exemplariskt med nybakat bröd och mild gräddfil.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJag brukar använda krossad tomat med chili om den är nog så det gjorde jag.mycket god annars.
Vera
Med Icas krossade tomater med chili blev stinget det rätta!
Helena
God, men behöver kryddas en hel del till innan det blir ordentlig smak. Använd chilisås istället för ketchup och ha i mer chili. Jag hade även i stark paprika.
Charlotta
Gott, men behöver hottas upp en del, jag tog chilisås istället för ketchup och använde färsk chili och paprika.
Anna
Fantastiskt gott med lite pirri-pirri krydda
Arne
Ingen riktig sting i den, men det reglerar man lätt med lite färsk chili i. Annars helt ok.
Malin
Jättegott, blev en succé serverat med rött råris
Anders