BBQ-marinerad oxfilé med vitlökskräm

Betyg 3.3 av 5.
34 personer har röstat
0
BBQ-marinerad oxfilé med vitlökskräm

Ett utsökt recept att tillaga på grillen i sommar! BBQ-marinera oxfilé med rödvin, liquid smoke, farinsocker, kanel och vinäger. Servera det saftiga köttet med en fantastisk vitlökskräm av crème fraiche, vitlök och honung.

BBQ-marinerad oxfilé med vitlökskräm

Ingredienser

4 portioner
4   skivor oxfilé (à ca 150 g)

BBQ-marinad

2 dl  rödvin
1 msk  hickory liquid smoke
2 msk  farinsocker
1   kanelstång
1 msk  rödvinsvinäger

Vitlökskräm

2 dl  lätt crème fraiche
1   hackad vitlöksklyfta
1 tsk  flytande honung

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad oxfilé
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt fläskkarré
Betyg 4 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökig Rimlag
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökig glaze
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Barbecue-glaze
Betyg 2.7 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och ingefärsglaze
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga