Ingredienser: ; svenskt lantbröd, Vatten, VETEMJÖL, fullkornsmjöl av VETE, 18% RÅGMJÖL, Sipap, solrosfrö, RÅGFLINGOR2, 0%jäst klippt VETE, linfrö, rapsolja, salt, vört, KORNMALT, vatten, VETEGRITS, skållningoch surdeg, VETEMJÖL, RÅGMJÖLvatten, KORNMALT, VETEGLUTEN maltmjöl, av KORN, fermenterat VETEMJÖL Köttbullar 23% : gris & nötkött (63 %), potatis, vatten, potatismjöl, potatisflingor, salt, druvsocker, animaliskt protein av gris, lök, potatisfiber, pepparextrakt, svartpeppar, friterade i animaliskt fett. Julskinka: skinka 96%(helmuskel), salt, antioxidationsmedel (E325, E331, E301), druvsocker (majs), SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättikssprit, socker salt och kryddor), glutenfritt ströbröd (rismjöl, besanmjöl av kikärtor, salt) kryddor, stabiliseringsmedel (E450), konserveringsmedel (E250). rödbetssallad: rödbetor 67 %, rapsolja, äpple, ÄGGULA, socker, salt, kryddor, SENAPSFRÖ, ättika, stabiliseringsmedel, ( guarkärnmjöl, xantangummi, surhetsreglerande medel(citronsyra) konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsobat) bregott: SMÖR, (pasöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur, laktasenzym) rapsolja, vatten, salt, vitamin A och D , persilja, gurka, apelsin