Vetesurdegsbaguette:
VETEMJÖL, vatten, siktat RÅGMJÖL, salt, jäst, olivolja, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel: mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), E300, DURUMVETEMJÖL
Pain riche:
VETEMJÖL, vatten, vallmofrö, jäst, vegetabilisk olja (raps), salt, socker, VETEGLUTEN, glukos, mjölbehandlingsmedel: mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), E300, maltmjöl (KORN), enzym (VETE), VETEMALT
Rågsurdegsbaguette:
VETEMJÖL, vatten, fullkornsmjöl (RÅG), bakhjälpmedel(Torkad vetesurdeg (vetemjöl, startkultur), vetegluten, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzymer), salt, jäst, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel: mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)