Innehåll:
Brie fransk: Pastöriserad MJÖLK av ko, salt, syrningskultur, Penicillium candidum, vegetabiliskt ystenzym. Fetthalt 24%
Delice: Pastöriserad komjölk och grädde, salt, syrningskultur, löpe, kalciumklorid. Fetthalt 40%
Gruyere reserve: opasturöserad KOMJÖLK, salt, syrningskultur, löpe, Fetthalt 32%
Manchego: Opastöriserad fårmjölk, syrningskultur, konserveringsmedel (E1105 (ägg)), kalciumklorid, löpe, salt. Kanten är inte ätbar. Fetthalt 35, 8%
Fransk bondost: Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym. Fetthalt 29%
Saint agur: Pastöriserad MJÖLK, salt, mögelkultur, mjölksyrakultur, löpe Fetthalt 33%
Tomatmarmelad: Tomater, Syltsocker: geleringsmedel (pektin)surhetsreglerandemedel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat)fullhärdad solrosolja (0, 1%) Vaniljstång, saft av citron och skal av citron
Baguette vete: Baguette vete: VETEMJÖL, vatten, jäst, bagerisalt(saltNaCI)minst98%klumpförebyggande medel E535/E500vegetabilisk olja(rapsolja)emulgeringsmedel E471, mjölbehandlingsmedel, askorbinsyra, arom, enzymer, (VETE)emulgerinsmedel E472e)druvsocker, MALTMJÖL, (VETE)emulgeringsmedel (E471), VETEGLUTEN, syra, regulator, (E332)raspolja, askorbinsyra, enzym, MJÖLbehandlingsmedel amylas & askorbinsyra
Physalis; färska fikon, Vindruvor gröna/röda, passionsfrukt, jordgubbar