
Räkbomb ICA Maxi Råå Helsingborg
Mer information
Hönö skärgårdskaka: VETEMJÖL, vatten, socker, siktat RÅGMJÖL, rapsolja, FULLKORNSRÅDMJÖL, FULLKORNSVETEMJÖL, skållad VETEMJÖL, jäst, vegetabiliskt emulgeringsmedel(mono- & diglyserider av solros & raps), bakpulver(hjortronsalt), malt av KORN, salt.
Räksallad: Mayofraiche(rapsolja, creme fraiche(GRÄDDE(KOMJÖLK), mjölksyrakultur), vatten, ÄGG, socker, SENAP(vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor), salt, rödvinsvinäger, stabiliseringsmedel(E415, E412), surhetsreglerande medel(E330), konserveringsmedel(E202), ättika), skalade räkor(RÄKOR(pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel(citronsyra), konserveringsmedel(E331, E311, E202)), grönsaker(rödlök, citron), kryddor(salt, vitpeppar, dill).
Laxfyllning: Mayofraiche(rapsolja, creme fraiche(GRÄDDE(KOMJÖLK), mjölksyrakultur), vatten, ÄGG, socker, SENAP(vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor), salt, rödvinsvinäger, stabiliseringsmedel (E415, E412), surhetsreglerande medel(E330), konserveringsmedel(E202), ättika), varmrökt lax(LAX(salmo salar), salt), ÄGG(från frigående höns inomhus), lag(vatten, salt, surhetsreglerande medel(citronsyra, ättikssyra, mjölksyra)), gräslök, kryddor(salt, vitpeppar, dill).
Majonnäs: Rapsolja, vatten, ÄGGULA, salt, ättika, vinäger, kryddmix(glukos, glukossirap, jästextrakt, salt, kryddor), konserveringsmedel(E202), stabiliseringsmedel(E412, E415), citronjuice från koncentrat, surhetsreglerande medel(E330).
Handskalade räkor: RÄKOR(pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel(E330, E331), konserveringsmedel(E202, E211), socker.
Kallrökt lax: LAX(salmo salar), salt.
Saltad svart stenbitsrom: STENBITSROM(cyclopterus lumpus), vatten, rapsolja, färgämne(sockerkulör briljantblått, karmin), sherry, konserveringsmedel(E211, E202), stabiliseringsmedel(E415), surhetsreglerande medel(E330).
Kokta och skalade ägg: ÄGG(från frigående höns inomhus), lag(vatten, salt, surhetsreglerande medel(citronsyra, ättikssyra, mjölksyra)).
Grönsaker: Sallad, tomat, dill, citron.