Halv fralla med leverpastej
Vallmofralla: VETEMJÖL, VETEMALT, mjölbehandlingsmedel, askorbinsyra(E300), vatten, DURUMVETEMJÖL, jäst, vallmofrö, siktat RÅGMJÖL, salt, VETEMJÖL, emulgeringsmedel(E472e), druvsocker, MALTMJÖL(KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel(E300), vegetabilisk olja(raps).
Becel: Vatten, vegetabilisk olja(solros, linfrö, raps, palm), modifierad stärkelse, salt, kaliumklorid, emulgeringsmedel(mono- & diglycerider från vegetabiliska fettsyror, solroslecitin), konserveringsmedel(kaliumsorbat), syra(citronsyra), naturlig arom A- & D2 vitaminer.
Gräddpastej: Fett från gris, grislever, KOMJÖLK, vatten, VETEMJÖL, GRÄDDE(KOMJÖLK), socker, salt, lök, ingefära, vitpeppar, antioxidationsmedel(E300), konserveringsmedel(E250).
Smörgåsgurka: Gurka, SENAPSFRÖ, lag(vatten, socker, ättika, salt, stabiliseringsmedel(kalciumklorid), konserveringsmedel(kaliumsorbat), kryddextrakt. (Kan innehålla spår av GLUTEN).