Bröd: Thekaka(VETEmjöl, vatten, vegetabilisk olja (raps), socker, jäst, RÅGskållning, salt, VETEGLUTEN, vegetabilisk emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), fermenterat VETEmjöl och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Köttbullar(Gris*- och nötkött* 73%, vatten, potatismjöl, fett från nötkött, potatis, potatisflingor, druvsocker, lök, pepparextrakt, svartpeppar. Friterade i animaliskt fett. *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. ) Rödbetssallad: Rödbetor(56%), vatten, rapsolja, socker, ÄGGULEPULVER, SENAPSFRÖ, ättiksprit, salt, vinäger, cayennepeppar, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E412, E415, E1442, maltodextrin Smörgåsgurka, ICA : Gurka* 55%, vatten, socker, vinäger, salt, SENAPSFRÖ, konsistensmedel (E509), kryddextrakt. * Odlat i Tyskland. Smör & raps (smör 62%(pastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur), rapsolja 24%, vatten, salt, vitamin A, vitamin D). Kruksallad, Apelsin, Bladpersilja