Solrosfralla med leverpastejICA Maxi Östersund
Mer information
Bröd: VETEMJÖL, vatten, solroskärnor, FULLKORNSMJÖL AV VETE, sirap, jäst, vegetabilisk olja (raps), VETEGLUTEN, MJÖLKPROTEIN, salt, MALTEXTRAKT, druvsocker, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel: E300, rapsolja, emulgeringsmedel: E472e, enzymer). Leverpastej (grislever (fett från gris), MJÖLK, vatten, VETEmjöl, potatismjöl, rapsolja, MJÖLKpulver, salt, socker, tryffelersättning (fårticka), kryddor och kryddextrakt (bl. a. ingefära, muskotnöt, nejlika), druvsocker, maltodextrin, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250)). Hamburgergurka (Skivad gurka i lag av vatten, socker, ättika, joderat salt, stabiliseringsmedel (kalciumklorid), kryddextrakt (bl. a. cayennepeppar), naturlig arom (b. la. muskotblomma och dill) och arom). bregott (vatten, SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, mjölksyrakultur) rapsolja, salt, vitamin A och D). krispsallad.
Ni hämtar er beställning i vår delikatess. Tänk på att ta med en vagn.
Vid frågor om t.ex specialkost/allergier ring oss så hjälper vi er.
Varmt välkomna!