Färska RÄKOR, rökta RÄKOR, KRABBKLOR, HAVSKRÄFTA, AIOLI, ROMSÅS, dill och citron.
Ingredienser:
Färska RÄKOR: (Pandalus Borealis, nordostatlanten fao 273a. Skagerrak, trål) RÄKOR, salt.
Rökta RÄKOR: (Pandalus Borealis, Barents hav, trål) RÄKOR, salt.
KRABBKLOR: (Cancer Pagurus, Skagerak, Kattegatt, fao 27, 3a, bottengarn) Vatten, KRABBKLOR, surhetsreglerandemedel (E330), konserveringsmedel (E211, E202), dillarom).
HAVSKRÄFTOR: (Nephrops Norvegicus, Skagerrak, Kattegatt, fao27, 3a, TRÅL) Vatten, HAVSKRÄFTA, salt, surhetsreglerandemedel (E330), konserveringsmedel (E211, E202), dillarom.
Aioli: Aioli (majonnäs (rapsolja (77%), vatten, ÄGGULA, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, konserveringsmedel (E202, E211), antioxidationsmedel (E330), maltodextrin, stabiliseringsmedel (E412), arom), vatten, citronjuice, vitlök, salt.
Romsås: Rapsolja, CREME FRAICHE, vatten, röd tångrom 7%, ÄGGULA, vitt vin, socker, rödlök, salt, SENAPSFRÖ, dill, ättika, gräslök, citronkoncentrat, sherry, kryddor (bla svartpeppar, cayennepeppar) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat, kaliumvätesulfit, kaliumdisulfit) surhetsreglerandemedel (mjölksyra, citronsyra) stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi) färgämne (betakaroten, paprikaoleoresin).
Dill och citron.