HAVSKRÄFTOR* (Nephrops norvegicus), vatten, salt, dillarom, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211, E202). *Fångade med trål i Nordostatlanten, fångstzon 27. llla Skagerrak Kattegatt. RÖKTA RÄKOR(pandalus Borealis, FAO 27, Trål), RÄKOR (pandalus Borealis, FAO 27, Trål), AIOLI: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), DIJONSENAP (vatten, SENAPSFRÖ, ättika, salt, antioxidationsmedel (E224), surhetsreglerande medel (E330)), limejuice (konserveringsmedel E224), vitlök (1, 5%), salt, kryddor. RÄKRÖRA: RÄKOR handskalade 48% (Pandalus borealis)(vatten, salt, surhetsreglerande medel (E330, E331), konserveringsmedel (E211, E202), creme fraiche (pastöriserad GRÄDDE, syrningskultur), majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, salt, ättiksprit, vinäger, SENAPSFRÖ, solrosolja, chili, konserveringsmedel (E202, E211), förtjockningsmedel (E415, E1414), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E160a), stenbitsrom , saltad rom av STENBIT* (Cyclopterus lumpus) 87%, vatten, rapsolja, färgämne (E160a, E101, E120), sherry, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), lökpulver, surhetsreglerande medel (E330), rödlök, dill. VÄSTERBOTTENPAJ Pajdeg (VETEmjöl, vatten, margarin [palmolja, sheaolja, kokosfett, salt, emulgeringsmedel E471, smörarom, antioxidationsmedel citronsyra], salt), MJÖLK, 25% VästerbottensOST® (MJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe, konserveringsmedel E202 och E251), heläggsmassa (ÄGG, vatten, konserveringsmedel E202, surhetsreglerande medel citronsyra), margarinost (rapsolja, palmolja, mozzarellaOST, MJÖLK, modifierad majsstärkelse, potatisstärkelse, MJÖLKprotein, salt, emulgeringsmedel E339 och E341, mjölksyrakultur, ostlöpe, färgämne betakaroten). Till 100 g har använts 25 g Västerbottensost®. ärtskott, Citron