Handskalade räkor: RÄKOR (23, 8%) (pandalue borealls) vatten, salt, surhetsreglerande medel (E330, E331) konserveringsmedel (E211, E202, socker. Fångstområde: Nordvästatlanten (Barents hav)Romansallad, Dressing: Majonnäs: Vegetabilisk olja, vatten, ÄGGULA (6%)senap, socker, salt, ättika, stabiliseringsmedel(E412, e415)surhetreglerande medel (citronsyra)konserveringsmedel(E202, E211), Parmigiano Reggiano: Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe. Sardellcremè: SARDELLER 88% (ANSJOVIS, salt), olivolja, salt, kryddnejlika, citron, svartpeppar, salt, färsk vitlök, vatten, rostade SESAMFRÖN (svarta&vita)gurka, tomat, Krutonger: VETEMJÖL, DURUMVETEMJÖL, olivolja 13% havssalt, jäst, maltextrakt från KORN och majs, socker, kan innehålla spår av SOJA. rödlök, ruccola, Parmigiano reggiano 22 månaders ZETA: Opastöriserad KOMJÖLK, salt, löpe.