![Caesarpasta med Räkor](https://assets.icanet.se/images/f_auto,q_90/$coordinate_1,x_298,y_507,w_1122,h_1122,c_crop/c_limit,w_1000,e_sharpen:100/v1690447966/pronto/1004392/icacatering/ysyxlmgyhzzwy5btu6rj/ceasarpastasallad-med-rakor.webp)
Caesarpasta med räkorICA Maxi Kungälv
Beskrivning
En Caesarpastasallad med räkor.
Mer information
Pasta: (DURUMVETE, vatten) marinad (vatten, salt, rapsolja, vitvinvinäger, modifierad potatisstärkelse, konserveringsmedel (E202, E21) ceasardressing 21% (majonnäs, rapsolja, vatten, ÄGG, socker, SENAPSFRÖ, ättika, salt)kryddor, konserveringsmedel (e20)surhetsreglerande medel (E270, E330) stabiliseringsmedel (E412, E415) FÄRSKOST, SKUMMJÖLK; GRÄDDE, salt, mjölksyrakultur) sardeller, (FISK) solrosolja, salt, vitlök, Grana Padana, ost 6% pastöriserad MJÖLK, mjölkkoagulerande enzym, (animaliskt)konserveringsmedel (lysozym, från ÄGG, grönkål, sotad purjolkök, joderat salt, Handskalade räkor: RÄKOR (23, 8%) (pandalue borealls) vatten, salt, surhetsreglerande medel (E330, E331) konserveringsmedel (E211, E202, socker. Fångstområde: Nordvästatlanten (Barents hav). Provensalsk sallad: . frisèesallat, machesallat, rosèsallat. plommontomat, gurka, rödlök, paprika, ruccola,