VALLMOFRALLA: VETEMJÖL, vatten, jäst, vallmofrö, salt, rapsolja, VETEGLUTEN, KORNMALTEXTRAKT, enzym, KORNMALTMJÖL, Mjölbehandlingsmedel (E300). Pastöriserad KOMJÖLK och GRÄDDE (ursprung: Frankrike), salt (1, 5%), (kraftigt saltad), löpe, Penicillium candidum. Fetthalt av vikten: 32 % / Fetthalt av torrsubstans: 60 %. Griskött, nötkött, fett från gris, koksalt, druvsocker, svartpeppar, kryddor (bl. a. koriander, vitlök), gelatin, konserveringsmedel (E250), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301). BREGOTT: (Vatten, SMÖR (pastöriserad, GRÄDDE, mjölksyrakultur), rapsolja, salt, vitaminer A & D. ) huvudsallad, Rödlök 45, 6% Ättiksprit, (12% ättiksyra, ) Socker. Vatten, röd paprika. (Brie 16, 6%, salami 10, 6%)