Bröd från eget bageri: Lunchpinne; VETEMJÖL, högpastöriserad MJÖLK*, laktasenzym, vitamin D. *Ursprung Sverige, vatten, vegetabilisk olja (raps), invertsockersirap, jäst, ÄGG, socker, salt, emulgeringsmedel: (E472e, E322), druvsocker, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel: E300, vallmofrö, enzym, förtjockingsmedel: E903. Scans källarrökt skinka;Skinka, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel(E451), antioxidationsmedel(E301), konserveringsmedel. (E250). Goudaost arla; Pastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym kalciumklorid. LÄTTA: Vatten, vegetabiliska oljor (raps, solros)kokosolja, modifierad stärkelse, salt(1, 5%)emulgeringsmedel(mono-och diglycerider av fettsyror, lecitin)beredning av bondböna, konserveringsmedel(kaliumsorbat) surhetsreglerande medel (mjölksyra), naturlig arom, vitaminer (A, D). Garnering: Krispsallad